Menu
Your Cart

Wasmachine reparatie Utrecht

Voor wasmachine reparatie in Utrecht en omgeving kun je het beste contact opnemen met Holland Witgoed Reparatie. Holland Witgoed Reparatie heeft namelijk ruim 30 jaar ervaring als het gaat om wasmachine reparatie in Utrecht en omstreken. U bent dan ook verzekerd van ons vakmanschap. Niet voor niets krijgt u garantie op onze wasmachine reparaties.

Vuile was stapelt zich snel op of u nu alleen woont of niet. Als de wasmachine dus plotseling niet meer werkt, is het zaak om het defect snel op te sporen en uw wasmachine snel te repareren Dat begrijpen wij als geen ander. Het grote voordeel van Holland Witgoed reparatie is dat wij bij wasmachine reparatie in Utrecht en omgeving geen voorrijkosten in rekening brengen. Nadat wij de wasmachine onderzocht hebben, kunnen we u zeggen wat er mankeert aan uw wasmachine en wat de kosten bedragen om dit te repareren. Toch liever nog even wachten met de reparatie? Ook dat is mogelijk. In dat geval betaalt u alleen de €25,- aan onderzoekskosten.

Afspraak maken voor wasmachine reparatie Utrecht

Holland Witgoed Reparatie zet net dat stapje extra voor haar klanten ten opzichte van andere bedrijven. Zo kunt u op werkdagen en op zaterdag bij ons terecht van 9.00 – 18.00 uur. Ook als u dus fulltime werkt, zit er vast een dag bij waarop we wel een afspraak kunnen maken.

Onze werkwijze is als volgt: U belt ons op en legt het probleem uit dat u met uw wasmachine heeft. Op basis daarvan hebben wij vaak al wel een idee wat er aan de hand is. Vervolgens plannen we een dag en een tijdstip in om bij u langs te komen om het probleem nader te bekijken. Omdat onze monteur zijn gereedschap meeneemt, kunnen wij uw wasmachine indien u dat wilt direct repareren, maar dat is geen vereiste.

Plan uw wasmachine reparatie in Utrecht nu direct in en neem contact met ons op. Als u liever eerst nog iets meer informatie wilt, kunt u eens een kijkje nemen op onze website. Naast wasmachine reparatie in Utrecht repareren wij ook wasmachines in Amsterdam, Almere , Beverwijk, Heemskerk, Haarlem, Castricum en Zaandam.