Menu
Your Cart

Wasmachine reparatie Amsterdam

Een van de situaties wanneer u een wasmachine reparatie in Amsterdam nodig heeft: je wasmachine is stuk gegaan. Natuurlijk net op het moment dat je aan de beurt bent voor de was van het hele voetbalteam. Of wanneer de wasmachine echt niet voller kan. Een kapotte wasmachine komt nooit uit. Bespaar jezelf een hoop frustratie en bel voor wasmachine reparatie in Amsterdam Holland Witgoed Services. Zij repareren uw wasmachine op snelle en vakkundige wijze. Lees op de website de referenties van klanten die u voor gingen.

Garantie op wasmachine reparatie Amsterdam

Wanneer u uw wasmachine laat repareren door Holland Witgoed Services krijgt u altijd garantie! Zij hebben meer dan 30 jaar ervaring en zijn hierdoor alles al een keertje tegen gekomen. Overigens kunnen zij naast de wasmachine reparatie in Amsterdam ook de wasdroger repareren. U bent altijd verzekerd van vakmanschap. Wilt u voorkomen dat uw wasmachine stuk gaat? Kijk dan op onze website voor tips voor wasmachine onderhoud, zodat er geen zeepresten achterblijven en de filters regelmatig gereinigd worden. Hiermee voorkomt u ook vervelende geurtjes.

Flexibele wasmachine reparatie service in Amsterdam

Bel ons gerust voor een afspraak! Voordat we aan de reparatie beginnen kijken wij eerst naar de oorzaak en maken een kostenindicatie. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Vervolgens kunt u beslissen of u de wasmachine reparatie in Amsterdam meteen wilt laten uitvoeren of dat het op een ander tijdstip beter uitkomt. Wij hebben een flexibele service, wanneer u overdag moet werken kunnen wij bijvoorbeeld ook voor of na uw werkdag even langskomen. Als u het niet meer de moeite waard vindt op de wasmachine te laten repareren rekenen wij alleen onderzoekskosten van €25,-.

U kunt ook bij Holland Witgoed Services terecht wanneer u in een van de volgende steden woont: Utrecht, Almere, Beverwijk, Heemskerk, Haarlem, Castricum of Zaandam.