Menu
Your Cart

Wasmachine reparateur Amsterdam

Wanneer uw wasmachine verontrustende geluiden maakt of er een plas water onder ligt bent u op zoek naar een betrouwbare wasmachine reparateur in Amsterdam. Holland Witgoed Reparatie Services is een vakkundig bedrijf met jarenlange ervaring in het repareren van wasmachines en drogers. Wasmachines zijn de afgelopen jaren steeds geavanceerder geworden, laat daarom deze klusjes over aan een vakman!

Hoe gaat de wasmachine reparateur Amsterdam te werk?

Bent u op zoek naar een wasmachine reparateur in Amsterdam, Utrecht, Almere, Beverwijk, Heemskerk, Haarlem, Castricum of Zaandam? Bel dan Holland Witgoed Services! Wij sturen een monteur langs die het probleem onderzoekt en een kostenindicatie opstelt. Vervolgens beslist u of u de wasmachine direct wilt laten repareren of dat een ander tijdstip u beter schikt. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook ‘s morgens voor uw werk komen of juist wanneer u weer terug bent van uw werk. Wij rekenen geen voorrijkosten en bieden altijd garantie! Wanneer u bijvoorbeeld besluit om een nieuwe wasmachine aan te schaffen in plaats van de oude te repareren rekenen wij alleen de onderzoekskosten.

Advies van de wasmachine reparateur Amsterdam

Misschien heeft het zelf ook weleens verzucht: vroeger was alles beter. Het lijkt alsof wasmachines vroeger veel langer meegingen. Dit heeft te maken met de milieuvriendelijke oplossingen die er tegenwoordig zijn. Onder andere door beter wasmiddel is het niet meer nodig om uw was op 60 of 90 graden te wassen. Veel wasmachines hebben dit wel nodig, hierdoor lossen namelijk alle oude zeepresten in uw wasmachine op. Draai dus regelmatig een kookwasje! Ook het schoonmaken van de filters zorgt ervoor dat uw wasmachine langer meegaat. Bent u benieuwd naar meer tips over wasmachine onderhoud van de wasmachine reparateur Amsterdam? Vraag hem er gerust naar of kijk eens op de website.