Menu
Your Cart

Wasmachine onderhoud Utrecht

Voor wasmachine onderhoud in Utrecht of omstreken staat Holland Witgoed Reparatie graag tot uw dienst met raad en daad. Wasmachine onderhoud in Utrecht heeft veel verschillende voordelen. Wasmachine onderhoud UtrechtHet voorkomt dat uw wasgoed nare geurtjes krijgt en bovendien gaat uw wasmachine langer mee door regelmatig onderhoud. De reden dat wasmachine onderhoud in Utrecht of omgeving vaker nodig is dan vroeger, is omdat er vaker op 30 graden gewassen wordt en wasmiddel geconcentreerder is. Hierdoor blijven zeepresten vaak achter in de zeepbak en in uw slangen. Deze kunnen uw wasgoed weer vervuilen.

Zelf wasmachine onderhoud Utrecht uitvoeren

Als u merkt dat uw was niet meer geheel schoon uit de wasmachine komt, kunt u eerst zelf wasmachine onderhoud uitvoeren. Daarvoor reinigt u eerst de zeeplade. Dat doet u door de zeeplade uit de wasmachine te halen en deze schoon te maken met een sopje. Het is aan te raden dit ook te doen voor de ruimte waar de zeeplade inzit.

Vervolgens maakt u het pluizenfilter schoon. Om uw wasmachine in optimale staat te houden is het verstandig om het pluizenfilter twee keer jaarlijks te reinigen. Afhankelijk van uw wasmachine vindt u dit filter links- of rechtsonder bij uw wasmachine.

Werkwijze reiniging pluizenfilter bij wasmachine onderhoud Utrecht

Hoe reinigt u uw pluizenfilter:

  • Open het klepje.
  • Maak het kleinere slangetje dat u nu ziet zitten open. Vang het water dat uit het slangetje loopt op in een bakje.
  • U ziet een draaiknop zitten. Draai deze naar links. Als hier water uitkomt, kunt u dat met een handdoek opvangen.
  • Maak het pluizenfilter en de ruimte waarin het filter zit goed schoon. Probeer of het schoepradje achterin de ruimte te draaien is.

Naast deze jaarlijkse onderhoudsbeurt is het ook aan te raden om de was eens een keer op 90 graden te wassen. Zo worden de slangen goed schoongespoeld door de wasmachine zelf.

Wasmachine reparatie in plaats van wasmachine onderhoud Utrecht

Heeft u onlangs wasmachine onderhoud in Utrecht of omstreken uitgevoerd en blijft uw schone wasgoed nare geurtjes houden? Schakel dan Holland Witgoed Reparatie in om uw wasmachine eens grondig te inspecteren. Het grote voordeel van onze service is dat u geen voorrijkosten betaalt. U betaalt alleen €25,- aan onderzoekskosten. Vervolgens kunnen wij u zeggen wat het defect is aan uw wasmachine. Indien gewenst kunnen wij het defect direct verhelpen.