Menu
Your Cart

Wasmachine monteur Amsterdam

Heeft uw wasmachine het helaas begeven en bent u met spoed op zoek naar een wasmachine monteur in Amsterdam? Neem dan contact op met Witgoed Holland. Wij zorgen ervoor dat een wasmachine monteur in Amsterdam u een bezoek brengt en de situatie van uw wasmachine grondig onderzoekt. Na onderzoek kan hij meteen aan de slag gaan en beschikt u binnen de kortste keren weer over een werkende wasmachine.

Werkwijze wasmachine monteur Amsterdam

Wanneer u de goede keuze heeft gemaakt om Witgoed Holland in te schakelen voor uw kapotte wasmachine komt onze wasmachine monteur in Amsterdam bij u langs. Deze monteur draagt het juiste materiaal en gereedschap met zich mee en kan na grondig onderzoek van uw wasmachine meteen aan de slag met de reparatie. Voor hij start met deze reparatie wordt het tarief alvast voor u bepaald, zodat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan. Ontzettend handig natuurlijk, want hoe lang houdt u het nu uit zonder wasmachine?

Vervolgafspraak wasmachine monteur Amsterdam

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat onze monteur uw wasmachine heeft onderzocht en meteen wil repareren, maar dit u op dat moment niet goed uitkomt. Ook dit is geen enkel probleem: u maakt een nieuwe afspraak met de monteur en hij zal tijdens de vervolgafspraak zijn reparatie hervatten. U betaalt dan voor het eerste bezoek en de bijbehorende controle enkel €25,-. De monteur kan alvast een kostenplaatje maken voor het volgende reparatiebezoek, zodat u weet waar u aan toe bent.

Onderhoud van uw wasmachine

Onze wasmachine monteur uit Amsterdam kan u ook meteen voorzien van een advies over het onderhoud van uw wasmachine. Hoe prettig de komst van een wasmachine monteur wanneer u in nood zit ook is: u wilt natuurlijk niet dat hij snel weer op de stoep staat.

Wilt u een ervaren wasmachine monteur in Amsterdam inschakelen die u spoedig van dienst kan zijn? Neem dan contact op met Witgoed Holland en bel naar 06-41679759 of en wij zorgen ervoor dat een van onze monteurs binnenkort in Amsterdam bij u voor de deur staat!