Menu
Your Cart

Over ons

Holland Witgoed Reparatie Service. Voor reparatie en onderhoud van wasmachines en wasdrogers.

Het kan altijd een keer gebeuren dat de wasmachine of wasdroger kapot gaat. In dat geval heeft u een bedrijf nodig dat het apparaat zo snel mogelijk repareert. Gelukkig is Holland Witgoed Reparatie Service een gespecialiseerd bedrijf dat u direct een oplossing aanbiedt. U krijgt altijd garantie op onze reparaties wat een extra zekerheid voor u betekent. U hoeft niet direct uw wasmachine te laten repareren. U betaalt dan alleen de kosten voor het onderzoeken van uw wasmachine of -droger: €25,-

Let op: wij repareren geen lagers.

Werkwijze

Holland Witgoed Reparatie Service gaat als volgt te werk

  • De monteur komt eerst bij u thuis om het probleem te bekijken.
  • Hierna geeft de monteur een kostenindicatie om het apparaat direct te maken.
  • U beslist dan of de monteur het apparaat ter plekke repareert. De monteur neemt namelijk altijd de onderdelen mee die nodig zijn om uw wasmachine of wasdroger te repareren.
  • U kunt er ook voor kiezen om het apparaat niet te laten repareren, bijvoorbeeld omdat u het op dat moment te duur vindt. Dan betaalt u alleen €25,- voor het onderzoek van uw wasmachine.

Wij hebben ruim 30 jaar ervaring in reparatie en onderhoud van witgoed en apparatuur. U kunt bij Holland Witgoed Reparatie Service terecht voor wasmachines en wasdrogers. Een extra voordeel voor u is dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Werkgebied Holland Witgoed Reparatie Service

Holland Witgoed Reparatie Service is werkzaam in Amsterdam, Utrecht, Almere , Beverwijk, Heemskerk, Haarlem, Castricum en Zaandam.